Olmayan Bir Şeye Ceza Yazılır mı Demeyin!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Otomatik Geçiş Sistemi'nden (OGS) traktörüyle kaçak geçiş yaptığı ileri sürülen Sakaryalı çiftçiye, ceza tebliği geldi.  

Anavatan Partisi'nin Söğütlü İlçe Başkanı Nuri Bahadır'ın evine ilginç bir tebligat geldi. Gelen tebliğe göre, siyasetin yanından çiftçilikle de uğraşan Nuri Bahadır'ın babası Mustafa Bahadır adına kayıtlı olan 54 TD 140 plakalı traktörün, 23 Haziran 2005 tarihinde saat 23.45 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde otomatik geçiş sistemi (OGS) gişelerinden kaçtığı belirtiliyor. Ayrıca tebliğde geçiş ücreti olan 3 YTL ve 30 YTL idari para cezasının 15 gün içinde ödenmesi gerektiği de ifade ediliyor.

Tebliği aldıklarında büyük şaşkınlık yaşadıklarını kaydeden Anavatan Partisi İlçe Başkanı Nuri Bahadır, "Biz traktörümüzü sadece tarım faaliyetlerinde kullanıyoruz. Önceki gün eve gelen tebliğle şaşırdık. Biz traktörümüzle ilçe dışına bile çıkmadık, kaldı ki İstanbul'a nasıl gidelim. Gece yarısı traktörle İstanbul'a gidip, OGS gişesinde kaçmak hiç de akla mantığa uyan bir şey değil. Miktar küçük olsa da gereken itirazları yapacağız. Ayrıca benim bildiğime göre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde traktörlerin geçişi yasak. Kime anlatsam gülüyor" dedi.
  
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]