Olimpik yüzme havuzunda sünnet düğünü tartışması

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü\'ne bağlı Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu otoparkında hafta sonu yapılan sünnet düğünü, havuza gelenlerin tepkilerine neden oldu.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ise, otoparkı 3 saatliğine kiraladıklarını söyledi.

Adapazarı Bakkallar Odası Başkanı ve aynı zamanda Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu kantin işletmecisi Ahmet Akdardağan, oğlu Muhammet Zahid\'in sünnet düğününü havuz otoparkında yaptı. Yüzme havuzu girişini balonlarla süsleyip oğlunun fotoğraflarının da bulunduğu \'Cemiyetimize hoşgeldiniz\' yazılı afişi asan Bakkallar Odası Başkanı Ahmet Akdardağan 3 saat boyunca otaparkta konuklarını ağırladı. Ancak, haftasonu olması nedeniyle yüzme havuzuna gelenler, araçlarını park edemeyince bu duruma tepki gösterdi.

Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu otoparkı içerisinde yapılan sünnet düğünü ile ilgili Sakarya İl Gençlik ve Spor Müdürü Salih Koşu, tesisleri ücret karşılığında kiralayabildiklerini belirterek şunları söyledi:

"Bize müracaatları olmuştur. Biz de otoparkı kendilerine 13.00-15.00 saatleri arası kiraya verdik. Spor salonumuzu veya bünyemizde bulunan tesisleri nasıl kiraya veriyorsak burayı da vatandaşımıza ücret karşılığı kiraladık. Bu uygulama tüm vatandaşlarımız için geçerlidir. Müdürlüğümüz bünyesindeki işletmeler şubesine müracaat eden vatandaşlarımıza kiraya veriyoruz. O gün orada yapılan düğünden dolayı vatandaşlarımız otopark sıkıntısı çekmiştir. Bu sıkıntıdan dolayı Vali Bey\'le görüşeceğiz ve oranın bir daha kiraya verilip verilmemesi konusunda karar vereceğiz." 
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]