Olgunların finalistleri, Gazze için yeniden karşılaşacak

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Olgunlar Turnuvası\'nda finale kalan takımlar Gazze\'ye yardım amaçlı tekrar karşı karşıya gelecek.

Düzenlenecek olan yardım maçlarıyla ilgili, organizasyonu düzenleyen tertip komitesinden şu açıklama yapıldı:

"Gazze’de yapılanları hepimizin biliyoruz. Büyük bir insanlık dramı yaşanmakta olup, burada yapılan Müslümanlara yaşlı, çocuk, kadın, genç demeden katliam yapılmaktadır. Bu olaylar karşısında duyarsız kalmak ya da insanların yüreğinin sızlamaması mümkün değildir.

Gazze olayları başladığında turnuvamız devam etmekteydi. Final akşamı yaşananlar, oynanan futbolun güzelliği, izlemeye gelen seyirci sayısı, protokole olan ilgi özellikle yeni atanan valimizin iştiraki “Olgunlar Futbol Turnuvası\'nın” kalitesini bir kez daha ortaya koymuştur. Bu tablo bizleri, okulumuzu, tertip komitemizi son derece memnun etmiştir. 50 günlük yorgunluğu da unutturmuştur.  Finalin yapıldığı akşam konuşulmaya, ağızlarda dolaşmaya başladı. Biz mevcut olan bu potansiyeli, yani güzel bir sahamız var, güzel futbol oynayan takımlarımız var ve bunları izlemek isteyen seyircilerimiz var, bunları değerlendirerek Gazze için ne yapabiliriz diye düşündük. İlçemizin en büyük mülki amirinden Kaymakamlığımızdan onay alarak bu işe başlıyoruz.

Final için oynayan 4 takımın hiç biri değişikliğe gitmeden Gazze için oynayacaklardır. Turport – Hacı Arif Lokantası - Gökhan Korkmaz Yapı Dünyası -Suev İnşaat ve son şampiyon Modern Kuyumculuk & Demak Harita

Bu dört takım miktarı belli olmayan birer zarf ile turnuvaya iştirak edecekler. Yani Gazze’ye yardım  bu dört takımın finansörleri başlatacaktır."

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]