Öldürüldü İddiası Mezarı Açtırttı

Geyve ilçesinde bir ay önce ölen Müyesser Yetiş'in cesedi, yakınlarının "öldürüldü" iddiası üzerine mezardan çıkarılarak İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.   

Geyve ilçesinde oturan Müyesser Yetiş (85), geçen ay hayatını kaybetmiş ve ilçede toprağa verilmişti. Müyesser Yetiş'in İstanbul'da oturan kardeşi Cengiz Yetiş de önceki gün Geyve Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe vererek, ablası Müyesser Yetiş'in öldürüldüğünü ve mezarının açılarak cesedine otopsi yapılmasını istedi. Cengiz Yetiş, dilekçesinde ablasının, F.G., N.K. ve N.A. tarafından bir eve hapsedildiğini, maaş kartının elinden alınarak kullanıldığını, maaş dışındaki banka hesaplarının boşaltıldığı, ablasının kullandığı ilaçların düzensiz verildiği, sigara zaafı bilindiğinden aşırı sigara verilerek zehirlendiği ve öldürüldüğü iddiasında bulundu.
 
Geyve Cumhuriyet Savcılığı, bu başvuru üzerine, ilçe mezarlığındaki Müyesser Yetiş'e ait mezarı açtırarak cesedi gerekli incelemelerin yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. 
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]