Okuma-yazma öğrenmenin yaşı yok

Adapazarı İlçesi Ozanlar Mahallesinde bulunan Şehit Mustafa Özen İlkokulu Müdürlüğü ve Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü İşbirliğinde Kasım 2013-Şubat 2014 tarihleri arasında açılan ‘Okuma-Yazma Kursu’ ile üç bayan açılan kursu başarıyla tamamlayarak okur-yazar oldu.

Ozanlar Mahallesi’nde oturan 60 yaşındaki Hasibe Kayacı, 40 yaşındaki Müşerref Çelebi ve 26 yaşındaki Gönül Çelik adlı üç bayanın başvurusunu değerlendiren okul müdürlüğü, Adapazarı Halk Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, okulun sınıf öğretmeni Nuray Karakaş’ı görevlendirerek okuma-yazma kursu açtı. Yaklaşık dört ay süren kursu başarıyla tamamlayan vatandaşlara belgelerini veren okul müdürü İbrahim Akdeniz, 17 Şubat 2014 ile 30 Mayıs 2014 tarihleri arasında yeni bir okuma-yazma kursu daha açılacağını belirterek, bu dönemdeki kursa dört bayan vatandaşın başvuru yaptığını söyledi.

Okuma yazma öğrenmenin sevincini yaşayan bayan kursiyerler, Şehit Mustafa Özen İlkokulu Müdürlüğüne ve Adapazarı Halk Eğitim Merkezine teşekkür ettiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]