Okullarının İsimlerini En Güzel Şekilde Temsil Ettiler

Çanakkale Zaferi’nin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesinin adını taşıyan Zübeydehanım İlköğretim Okulu öğrencileri “Şehitler Günü” dolayısıyla muhteşem bir anma programı düzenledi.

Çanakkale Zaferi’nin 94.yıldönümünde düzenlenen programa, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akgün, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, ilçe protokolü, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Çanakkale Şehitleri Gözyaşlarıyla Anıldı

Davetlilerin zaman zaman gözyaşları arasında izlediği programın açılış konuşması yapan Zübeydehanım İlköğretim Okulu Müdürü Tekin Ateş, Türk Milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna vatanı kanları ve canlarıyla koruyan Çanakkale Şehitlerini rahmet ve şükranla bir kez daha andıklarını belirtti.

Şehit Babasına Çiçek Verdi

Çanakkale Zaferiyle ilgili şiirlerin okunduğu, asker kıyafetli öğrencilerin o günleri canlandıran tiyatro oyunları sergilediği, okul korosunun Çanakkale Türküleri seslendirdiği programda Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Onursal Başkanı Salim Yarar’ın duygu yüklü konuşması ve okuduğu şiirler büyük alkış aldı.

Serdivan Kaymakamı Fahri Keser şehit babası Salim Yarar’a çiçek vererek tebrik etti.

Kaymakam, Öğrencileri Kutladı

Zübeydehanım İlköğretim Okulu öğrencilerinin büyük beğeni toplayan Şehitler Günü Anma Programında, Çanakkale zaferiyle ilgili düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilere ödüllerini veren Serdivan Kaymakamı Fahri Keser yaptığı konuşmada Zübeydehanım İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerini başarılı programları nedeniyle kutladı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]