Okullara özel güvenlikçi istihdamı

Jan-Em Özel Güvenlik Eğitim Merkezi Genel Müdürü Mehmet Demir, Milli Eğitim Bakanlığı’nın  okullarda özel güvenlik istihdam etmesi durumunda mezunlarının görevlerini en iyi şekilde yapacak donanım ve eğitimde olduğunu söyledi. 

Jan-Em Eğitim Kurumları 56’ıncı dönem özel güvenlik görevlisi mezunları ve öğretmenleri kurs kapanış kokteylinde bir araya geldiler. 

Jan-Em Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Demir gecede yaptığı konuşmada ülkede her geçen gün güvenliğin öneminin arttığını belirterek, “Son dönemlerde Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı bazı çalıştaylarda okullarda özel güvenlikçi istihdam edilmesinin önemi vurgulanıyor. Bakanlığın her okulda bir özel güvenlik elemanı istihdam edilmesine karar verilmesi durumunda mezunlarımızın gerek donanım gerekse eğitim bakımından okullarda en iyi güvenlik hizmetini vereceğine inanıyorum” diye konuştu. 

56’ıncı dönemlerinde 40 kişinin eğitim gördüğünü ifade eden Genel Müdür Demir, “Mezun kursiyerlerimize sınavda ve iş hayatlarında başarılar dilerim” dedi. 

Kapanış kokteyline kurs yöneticileri Hatice Demir, Selcan Karayel, etkili iletişim dersi öğretmeni Sedat Balta ve kursiyerler katıldı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]