Okuldaki yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

Erenler Yunus Çiloğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’yla birlikte başarılı bir yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Erenler Yunus Çiloğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde yangın ve afetlerden korunmaya yönelik eğitimler kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığıyla birlikte yangın tatbikatı yapıldı.

Senaryo gereği yangın çıkan okulda, öğrencilerin tahliyesi ve üst katlarda kalan öğrenci ve yaralıların kurtarılması çalışmaları başarı ile tamamlanırken, tahliye sonrası okul bahçesinde öğretmen ve öğrencilere yangının söndürülmesi ve yangın söndürme cihazların kullanımı gibi konularda eğitim verildi.

Sivil Savunma Kulübü rehber öğretmenleri Mücahit Aras, Zuhal Gezici ve Murat Demirkan ile okul yöneticileri Sabri Bora, Cahit Orhan Ölmez, Enver Adıyahşi, Dilek Balcı Saygılı ve Sevda Aslan nezaretinde yapılan tatbikata itfaiyeci Hakan Yanak ve Mehmet Enes Sezen eğitim sorumluları olarak katıldılar. Okul müdürü Sabri Bora, başarılı bir tatbikatın gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, emeği geçen idareci, öğretmen ve itfaiyecilere teşekkür etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]