Okul önündeki kavgada, bir öğrenci bıçaklandı

Adapazarı\'nda Fatih Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi önünde öğrenciler arasında çıkan kavgada, bir öğrenci bıçakla yaralandı. Saldırıyla ilgili olarak 16 yaşında bir öğrenci gözaltına alındı.

Adapazarı Tekeler Mahallesi Karasu Caddesi\'nde bulunan Fatih Teknik ve Endüstri Mesles Lisesi önünde, okulun öğrencileri arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Adı açıklanmayan 16 yaşında olduğu belirlenen bir öğrenci, aynı yaştaki B.T. adlı öğrenciyi kalçasından ve kolundan bıçakla yaraladı.

Kanlar içinde kalan öğrenciye ilk müdahaleyi çevre sakinleri yaptı. 112 Sağlık ekibi tarafından olay yerinde müdahalesi yapılan B.T., Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi\'ne kaldırıldı. 

Kalça ve sol kolundan iki bıçak darbesi olan öğrencinin tedavisi sürerken, polis olayla ilgili çalışmaya başladı. Araştırma yapan polis, kısa süre sonra olayla ilgili olarak 1 öğrenciyi gözaltına aldı. 16 yaşındaki şüpheli öğrenci, Çocuk Koruma Şube Müdürlüğü\'ne teslim edildi. Soruşturma sürüyor.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]