Okul önlerinde önlemler arttırılacak

Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki Aydıntepe, Kurucu Başkan Müjdat Çetin ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, Sakarya’nın huzurlu bir kent olduğunu söyledi.

Kısa süre içersin de gazetecilerin bir araya gelerek kurduğu Sakarya Gazeteciler Birliği’nin çalışmalarını anlatan Başkan Zeki Aydıntepe, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yakın zamanda önemli projeleri kamuoyuna tanıtacaklarını ifade ederken, Kurucu Başkan Müjdat Çetin’de, meslekte birlikteliği sağlamak için kurulan birliğin her geçen gün büyüdüğünü ve tüm Türkiye’deki diğer gazeteci örgütleriyle meslek adına önemli gelişmeler sağladıklarını söyledi.

Başarılı buluyoruz

Sakarya basınını çok renkli ve sesli bulduklarını dile getiren Müdür Babadağı, “Basınla işbirliğini sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm Sakarya basınını ilgiyle takip ediyor ve çalışmalarınızı başarılı buluyoruz. Başarılarınızın devamını dilerken, devlet-millet işbirliğinde basınımızın da katkılarıyla şehrimiz adına önemli hizmetler yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Huzurun sürmesi


Müdür Babadağı, “Sakarya huzurlu ve birlikteliği olan bir şehir. Asayişin sağlamasında tüm birimlerimizle 7/24 hizmetimiz sürüyor. Sakarya’da vatandaşımız polisle işbirliği halindedir. Bu birliktelik huzurumuzun sürmesini ve geleceğe güvenle bakmamızı sağlamaktadır” şeklinde konuştu.

Uyuşturucu seferberliği

Müdür Babadağı, “Şehrimizde Valimiz Hüseyin Avni Coş önderliğinde başlatılan ve toplumun tüm kesiminin katkı sağladığı uyuşturucu seferberliği sürüyor. Çok şükür Sakarya bu konuda önemli mesafeler kat etti. Uyuşturucu vakalarını çok aza indirgedik. Mücadele aralıksız devam ediyor” dedi.

Vatandaşla işbirliği


Bayram sonrası açılacak yeni okul sezonu için de hazırlandıklarını söyleyen Müdür Babadağı, “Özellikle uyuşturucu ve gençlerimizi esir alan bonzaiye karşı başlatılan mücadeleye vatandaşımızın da katkısı büyük oluyor. Polis, vatandaş işbirliğinde çocuklarımızı bu zararlı alışkanlıklardan koruyoruz. Diğer dönemlerde olduğu gibi bu okul sezonunda da gerekli tedbirleri okul çevrelerinde alacağız” diye konuştu.

"İzin vermeyeceğiz"

Müdür Babadağı, “Okul önlerinde çöreklenmeler, şüpheli kişiler ve özellikle torbacıları an ve an takip edeceğiz. Olumsuz bir girişime kesinlikle izin vermeyeceğiz ve gerekeni yapacağız. Vatandaşımızdan da çocuklarımızı yabancı ve şüpheli kişiler konusunda bilinçlendirmesini istiyoruz. Her okul önünde ekiplerimiz bekleyecek ve gereken müdahaleyi anında yapacak” dedi.

Terör faaliyetleri

Terör olaylarına karşı Sakarya’nın duruşunun çok önemli olduğunu belirten Müdür Babadağı, hiçbir terör faaliyetine izin vermeyerek, gereken tedbirlerin hızla alındığını, huzur ortamına yapılan saldırıları engellemek adına teyakkuzda olduklarını kaydetti.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]