Okul müdürlerinden Başkan Karakullukçu'ya ziyaret

Sakarya’da çeşitli okullara atanarak görevine başlayan yeni müdürler, Başkan İsmail Karakullukçu\'ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son atamalarla, Sakarya’da çeşitli okulların müdürlüklerine getirilen Atatürk İlkokulu Müdürü Müdür Turan, Ahmet Akkoç Ortaokulu Müdürü Dursun Sarı, 17 Ağustos İlkokulu Müdürü Cumhur Karasu, Aykut Yiğit Orta Okulu Müdürü Muhterem Altın, Yenikent Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Gökcan, Mustafa Kemalpaşa İlk Okulu Müdürü Muharrem Yücel, Arifiye Anadolu Lisesi Müdürü Niyazi Baliç ve Arifiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdülvahit Uygar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu\'yu makamında ziyaret etti.

Eğitim camiasından, dost ve arkadaşlarının kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İsmail Karakullukçu,"Bu makamlar gelip geçici. Sizden önce de çok değerli müdür arkadaşlarımızla verimli bir çalışma dönemimiz oldu. Son yapılan atamalarla sizler okul müdürlüklerine atandınız. Hepiniz, çok değerli yöneticilersiniz. Müdürlük, yöneticilik, öğretmenliğin yanında çok daha özveri isteyen bir iş. Çünkü, yeri geldiğinde sadece çocukların değil, okulunuzdaki öğretmenlerin de her türlü problemini çözmek, onlara destek olmak zorundasınız. Dış kurumlarla iyi ilişkiler kurarak, okullarınıza en iyi hizmeti vermek zorundasınız. Kısacası, okulunuza değer katacak, onu daha ileriye taşıyacak olan kişi sizsiniz. İçinizden gelen bir kardeşiniz olarak, destek konusunda elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Biz, Arifiye\'mizde göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana Sayın Kaymakamlarımızla birlikte, okullarımıza çok güzel hizmetler götürmeyi, onları çağın gerektirdiği modern eğitim araçları ile, bilgisayarlarla, projeksiyonlarla, akıllı tahtalarla donatmayı başardık. Bunun dışında her türlü inşaat ve çevre düzenleme işini yapmaya çalışıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, ilçemize on bin öğrenci kapasiteli Eğitim Kampüsü yapılacak. Projenin 2017 yılında tamamlanması öngörülüyor. Yine, ilçemizde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün bir çok alanda açtığı kursların yanında, Büyükşehir Belediyesi Samek kursları da oldukça ilgi görüyor. Hatta, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yeni atanan arkadaşımız, Abdülvahit Uygar Halk Eğitim kurslarının sayısını ve mahiyetini daha da genişletmek ve geliştirmek için çalışmaya başladı bile. Sizlerle birlikte, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmek beni çok mutlu edecek. Bu vesile ile, nazik ziyaretiniz için çok çok teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]