Okul Harçlıklarıyla Yardım Yaptılar

Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından Kurban Bayramı öncesinde kısa adı YÖÇEYDER olan Yetim ve Öksüz Çocuklar Eğitim Yardım ve Dayanışma Derneği’ne yardım toplama kampanyası düzenlendi.

Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Recep Yazıcı ve Sosyal Yardımlaşma Kulübü Danışman Öğretmeni Ömer Çokal ile birlikte YÖÇEYDER’i ziyaret eden Öğrenci Meclis Başkanı Nurefşan Börekçioğlu, öğrencilerin harçlıklarından toplanan 1.160 lirayı Dernek Başkanı İsmail Eminler’e teslim etti.

Öğrencilerin bu davranışından dolayı memnuniyetini ifade eden İsmail Eminler, YÖÇEYDER’in yeni binasına kavuşturmak için çok gayret sarf ettiklerini ve nihayet bir tapuya sahip olduklarının müjdesini hayırsever ziyaretçileriyle paylaştı. 20 aile ile başlayan yolculuklarını şu anda 210 aileyle sürdürdüklerini ifade eden Eminler, “İnşallah yeni binamıza taşınmadan kurumsallaşma sürecini de tamamlamış olacağız. Bu süreç içerisinde Sakarya kamuoyunun bizlere gösterdiği güveni de kaybetmek istemiyoruz.” dedi.

Kulüp Danışman Öğretmeni Ömer Çokal ise “Öğrencilerimiz ile birlikte sizlerin gerçekleştirdiği bu mukaddes hizmete katkıda bulunmak istedik. Bu faaliyetle öğrencilerimize sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliğini ve önemini hissettirmeye çalıştık.” dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]