Oktay Yıldırım, Adapazarı için aday adaylığını açıkladı

Sakarya İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, Adapazarı Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aday adaylığı başvurusunda bulunan Oktay Yıldırım aday olması halinde Adapazarı’nı Sakarya’nın lider ilçesi yapmak hedefinde olduğunu söyledi. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’a dilekçesini veren Oktay Yıldırım, “Allah bize adaylık nasip ederse burada da yine teşkilatımızla beraber Büyükşehir Belediyemizle beraber hedefimiz Adapazarı’nı Sakarya’nın lider ilçesi yapmaktır” diye konuştu.

"11 yıldır siyasetteyiz"

Adapazarı Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Oktay Yıldırım, aday adaylığı başvurusunu AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatında gerçekleştirdi. Dilekçesini İlçe Başkanı Mustafa Ak’a veren Yıldırım, “Tabi bu bizim için bir ilk. 11 yıldır siyasetteyiz. Siyasete burada başladık. O zaman Sakarya merkez ilçeydi ki o zaman 10 beldesi vardı. Çok büyük bir ilçeydi. Ayhan Bey ile beraber ilçe teşkilatına bizi alarak başlattı. Ali İhsan beyle beraber daha sonrasında devam eden bir siyasi hayatımız vardı. Daha sonra il derken Belediye Meclis Üyeliği, İl Genel Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Başkanlığı bize nasip oldu. 3 yıldır da o görevi yerine getiriyorduk. Şimdi de Adapazarı Belediye Başkanlığı için müracaat ediyoruz. Tabi bugüne kadar hep teşkilatımızla birlikte olduk. Teşkilatın içerisinde görev yaptık. Teşkilatın önemini de biliriz. Allah bize adaylık nasip ederse burada da yine teşkilatımızla beraber Büyükşehir Belediyemizle beraber hedefimiz Adapazarı’nı Sakarya’nın lider ilçesi yapmaktır. Buna ilişkin elbette fikirlerimiz var, düşüncelerimiz var adaylık nasip olursa inşallah bunları proje olarak sizlerle paylaşacağız” diye konuştu.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak da, “Bütün teşkilatlar olarak aday adaylığı başvurusunda bulunan arkadaşlarımızın arkasında duracağız ve bu bayrağı en üst noktaya tekrar taşıyacağız. Bundan şüphemiz yok” diyerek Oktay Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Ak ayrıca diğer başvuruda bulunacak olan aday adaylarına da başarılar diledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]