Öğretmenlere Özel % 30 İndirim

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde temizlik ürünleri marketi öğretmenler günü nedeniyle öğretmenlere yüzde 30 indirim uyguluyor.

Akyazı ilçesinde 17 yıldır hizmet veren Pak Ticaret Temizlik Marketleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yüzde 30 indirim kampanyası düzenledi. 24 Kasım Pazartesi Öğretmenler Günü'nde gün boyu sürecek olan ve öğretmenlere özel olan indirimden Pak Avantaj kartı olan tüm öğretmenler yararlanabilecekler. Pak Avantaj kartı olmayan öğretmenler ise 1 YTL karşılığında öğretmen kimliklerini göstererek kart sahibi olup sadece öğretmenler gününde değil yıl boyu özel indirimlerden faydalanabilecekler.

Pak Ticaret mağaza sorumlusu Aydın Demiröz öğretmenlere yönelik bu indirimin kar amacı gütmediğini belirterek, öğretmenler gününü bu şekilde kutlamayı amaçladıklarını söyledi. Firma sahibi Mustafa Aka ise öğretmenlere bir katkıda bulunmak istediklerini ifade ederek, “Akyazı'da 17 yıldır ticaret yapıyoruz. Öğretmenlerimiz bizim geleceğimiz, yaptıkları bu zorlu vazifede bizde onlara bir katkıda bulunmak istedik. Öğretmenlerimize yapılan bu yüzde 30 indirim Türkiye'de bir ilktir ve mağazamızda 10.000'i aşkın ürün çeşidi bulunmaktadır. Tüm ürünler için indirim geçerlidir. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]