Öğretmenlerden Okul Müdürüne Yemekli Veda

Şubat ayında yapılan müdürlük atamalarında görevinden ayrılan Merkez Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Okul Müdürü Metin Burçak için öğretmen arkadaşları veda yemeği düzenledi.

Merkez Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nda müdürlük görevini yürütürken şubat ayında yapılan müdürlük atamalarında tayini çıkan Okul Müdürü Metin Burçak için öğretmen arkadaşları Donatım Öğretmenevi’nde veda yemeği düzenledi. Okul yönetimi tarafından düzenlenen yemeğe; Okul Müdürü Recep Yazıcı, Müdür Yardımcısı Mehmet Sevinç, Metin Burçak ve bir dönem bu okulda müdürlük görevini yürüten Donatım Öğretmenevi Müdürü Cemal Ünlü ile öğretmenler ve aileleri katıldı.

Okul Müdürü Recep Yazıcı, görevi devraldığı Metin Burçak’a Merkez Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu adına verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek isminin yazılı olduğu seramik bir tabak hediye etti. Recep Yazıcı, “Okulu devraldığım ve tanıma şerefine nail olduğum değerli eğitimci Metin Burçak’a okulumuza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürü borç bilirim. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum.” dedi. Metin Burçak ise bu güzel veda yemeğinden dolayı okul yönetimi ve öğretmen arkadaşlarına teşekkür ederek “Fevzi Çakmak İlköğretim Okulunda sizlerle çalışmak çok keyifliydi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

Yemekte ayrıca Şubat ayında gerçekleştirilen özür grubu atamaları ile Hendek ilçesine tayini çıkan Türkçe Öğretmeni Zeynep Demirel İşbulan için de hazırlanan seramik tabak Okul Müdürü Recep Yazıcı tarafından takdim edildi. Recep YAZICI “Kendisi ile çok kısa bir süre çalışma fırsatı yakaladığım Zeynep Öğretmenime meslek hayatında başarılar diliyorum” dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]