Öğretmenler Günü kutlanıyor

24 Kasım Öğretmenler Günü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Öğretmenler Günü için kutlamalar, Kent Meydanı’nda eğitimcilerin Atatürk anıtına çelenk sunması ile başladı.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı çelenk sunma töreni öncesinde yaptığı açıklamada, “Fedakârca çaba sarfeden değerli öğretmenlerimin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum. Onlarla birlikte görev yapmaktan gurur duyduğumu belirtiyor; sıhhat, mutluluk ve başarılar diliyorum. Ebediyete intikal eden Öğretmenlerimizi de bu vesile ile rahmetle anıyorum” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilk tören Kent Meydanındaki Atatürk Anıtı’nda düzenlendi. Saat 09.45’te Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ve öğretmenler, saygı duruşunda bulunmasının ardından Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sundular. Törene milli eğitim yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Ellerindeki Türk Bayrakları ile Atatürk Anıtını hilal şeklinde çevreleyen öğrenciler Atatürk\'ü ortada bir yıldız gibi bırakarak güzel bir görüntü oluşmasını sağladılar.

Kent Meydanındaki tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Eğitimciler Kent Meydanındaki törenin ardından AFA Kültür Merkezine geçti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]