Öğretmenler Günü Etkinlikleri Sürüyor

24 Kasım Öğretmenler Günü Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle kutlandı.

Düzenlenen törenin sunuculuğunu 6-B sınıfı öğrencisi Selenay Serdaroğlu yaptı. Program, 6-C sınıfı öğrencisi Merve Bakan'ın yaptığı günün anlam ve önemini anlatan konuşma ile başladı. Ardından şiirler okundu.

Müzik Kulübü öğrencilerinin oluşturduğu koro eşliğinde 7-A sınıfı öğrencisi Gizemnur Kartal'ın seslendirdiği "Bir Şarkısın Sen" adlı şarkı öğretmenlerin gözlerinin yaşarmasına neden oldu. Şarkı bittikten sonra korodaki öğrenciler ellerindeki gülleri öğretmenlerine takdim ettiler.

Törende Resim Kulübü tarafından okul içinde düzenlenen "Öğretmenler Günü Resim Yarışması"nda dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

Günün Anısına Palmiye Dikildi

Törenin ardından idareci ve öğretmenler okul bahçesine dört tane palmiye ağacı dikti. Daha sonra 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına dikilen palmiyelerin önünde topluca resim çektirildi.

Öğretmenler günü kutlamalarına okul yönetimi tarafından düzenlenen bir dizi etkinlikle devam edildi. Öğretmenler odasında bir araya gelen öğretmenler ve okul yöneticileri günlerini neşe içinde kutladı.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da Katıldı

Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğretmenler arası voleybol turnuvasında il birinciliğini elde eden voleybol takımının aldığı kupa Okul Müdürü Cumhur Karasu’ya verildi. Etkinliğe Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da katıldı ve öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak hediyeler verdi.

Yusuf Alemdar yaptığı konuşmada "Bizler 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.' ve 'İlim Çin'de bile olsa alınız.' diyen bir dinin temsilcileriyiz. Böyle bir anlayışa sahip bir millet olarak ne kadar mukaddes bir iş yaptığınızın bilincindeyiz. Her gününüzün bu kadar anlamlı olması dileğiyle hepinizin öğretmenler gününü tebrik ederim." dedi.

“Öğretmenlik mesleğinin hazzını ve gururunu yaşadık."

Okul Aile Birliği ve Takı Tasarım Kulübü öğrencilerinin hazırladığı hediyelerin öğretmenlere verildiği, pasta kesilip ikramın yapıldığı kutlama programda öğretmenler duygu dolu ve mutlu dakikalar geçirdi. Okul Müdürü Cumhur Karasu yaptığı konuşmada “Okul paydaşlarımız sayesinde bugün öğretmenlik mesleğinin hazzını ve gururunu yaşadık. Öğretmenlere, özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm paydaşlarımıza, çok büyük ve güçlü bir aile olan Bahçelievler Gazi Ailesinin tüm bireylerine öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]