Öğretmenler Gecesi Düzenlenecek

Sakarya'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Öğretmenler Gecesi düzenlenecek.

Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sakarya Eğitimciler Derneği işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenecek olan gece, 24 Kasım akşamı Erenler ilçesindeki Ernaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, konuyla ilgili açıklamasında, öğretmenlerin kutsal bir görevi yerine getirdiğine dikkat çekerek, "Cefakar ve fedakar öğretmenlerimiz için ne yapılsa azdır." dedi.

Okul yaptıran eğitim gönüllüsü hayırseverlere şükran plaketlerinin verileceği programda; iki yıl önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle koltuk değnekleriyle derse giren sınıf öğretmeni Nedim Bulut'a da üstün çabaları nedeniyle teşekkür plaketi sunulacak.

Yaklaşık 850 kişinin davet edildiği geceye, Milli Eğitim eski bakanlarından, Kahramanmaraş Milletvekili, TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam da katılacak.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nün öneminin vurgulanacağı gecede tanınmış sanatçılar İbrahim Sadri ve Yücel Arzen de eğitimcilere keyifli bir gece yaşatacak.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]