Öğretmen, öğrenci ve veliler birlikte sergi açtı

Arif Nihat Asya Ortaokulu\'nda öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin yaptığı eserlerin yer aldığı ortak sergi büyük beğeni topladı.

Okullar Hayat Olsun kapsamında açılan kurslara devam eden öğrenci velileri ve öğretmenlerin birlikte yapmış oldukları resimlerle, yine öğrenciler tarafından ders yılı boyunca yapılan birbirinden güzel teknoloji tasarım eserleri coşkulu bir açılışla sergilendi.

Açılışa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Altın, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Açılışta konuşma yapan okul müdürü Suat Erdoğan “Gerçekleştirdiğimiz Tübitak Bilim Fuarından hemen sonra Resim ve Teknoloji Tasarım sergimizi açmanın gururunu yaşıyoruz. Bu serginin diğerlerinden farkı, öğrencilerin yaptıklarının yanı sıra Okullar Hayat Olsun kapsamında açılan resim kursuna gelen öğrenci velilerimizin ve öğretmenlerimizin yaptıkları resimlerin de sergileniyor olmasıdır. Bu sergi için emek veren ve fark yaratan başta görsel sanatlar ve teknoloji tasarım öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sergiyi gezen davetliler yapılan resimleri çok beğendiklerini dile getirdiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]