Öğrencilerin Tiyatrosu Büyüledi

Adapazarı Hakkı Demir İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan tiyatro etkinliği büyük beğeni topladı.

Hakkı Demir İlköğretim Okulu Tiyatro Kulübü öğretmenleri Nihal Karakaya ve Gülay Ersoy tarafından hazırlanan tiyatro faaliyetinde rol alan öğrenciler profesyonel tiyatrocuları aratmayacak performansları ile seyredenleri kendilerine hayran bıraktılar.

Hakkı Demir İlköğretim Okulu Konferans salonundaki etkinliğe Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. Tiyatro etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Hakkı Demir İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Onay programın hazırlanmasında katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Profesyonel tiyatrocuları aratmayacak bir performans sergileyen yetenekli öğrenciler sırasıyla “Alış-Veriş Canavarı, Türk Misafirperverliği, Bilgisayar Acemisi, Baba Oğul, Kız İsteme ve Üniversite Durağı” isimli kısa skeçleri aralıksız sergileyerek davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere büyük ilgi gören tiyatro etkinliği sonrasında programı hazırlayan öğretmenlere çiçek vererek kutladı. Tiyatro oyununda rol alan öğrencileri de tebrik eden Dere, okullarda gerçekleştirilen bu tür sosyal faaliyetlerin öğrencilerin özgüvenlerini kazanmaları noktasında çok faydalı olduğunu belirtti. Program sonunda okul müdürü Orhan Onay tarafından tiyatro oyunlarında görev alan öğrencilere baklava ziyafeti verildi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]