"Öğrencilerin şehre karşı algısı değişti"

Serdivan Kafeler Caddesi esnafı ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Serdivan Kafeler Caddesi’nde şehrimize örnek bir dönüşüm çalışması gerçekleştirdik. 16 ilçemizde esnafımızın ve vatandaşlarımızın yararına olacak benzer kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri devam edecek”  dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kafeler Caddesi olarak bilinen Serdivan Bağlar Caddesi esnafını makamında ağırladı. Bölgede gerçekleştirilen dönüşüm çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, Başkan Toçoğlu’na teşekkür ettiler. Başkan Toçoğlu ise ziyarette esnafın yararına olacak benzer kentsel tasarım ve cadde yenileme projelerinin devam edeceği bilgisini paylaştı.

"Serdivan’ın Çehresi Değişti"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin hızla gelişen bölgesinde faaliyet gösteriyorsunuz. Sizlerin de bildiği gibi hem ilçe belediyemiz hem de Büyükşehir olarak biz, bu bölgede ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri kapsamında Kafeler Caddesi’ni yepyeni bir görünüme kavuşturduk. Son olarak Medeniyet Bulvarı’nı yine bu alanda hizmete aldık. Bu gelişmeler ışığında hem bölge esnafımız hem de öğrenci kardeşlerimizden olumlu dönüşler aldık. Bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

"Algının Değişmesinden Memnun Olduk"

Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sonlandırdı; “Kısa süre önce Sakarya Üniversitesi yönetimiyle bir araya geldik. Görüşmede de akademisyen arkadaşlarımız farklı şehirlerden gelen öğrencilerimizin şehre karşı oluşan algısının değiştiğini söylediler. Bu bizi fazlasıyla memnun etti. Tabi burada sizlere de önemli görevler düşüyor. İnşallah esnaf ve yerel yönetimler işbirliği ile şehrimizin daha da yaşanabilir bir yer olması için çalışacağız. Bu vesileyle sizlere hayırlı kazançlar diliyorum.” Gerçekleştirilen konuşmaların ardından heyet günün anısına Başkan Toçoğlu’na hediye takdim etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]