Öğrencileri Bilgilendirme Seminerleri Sürüyor

Akyazı Ticaret Meslek Lisesi tarafından “Ticaret Eğitimi” konulu sempozyum düzenlendi.

Akyazı Belediye toplantı salonunda yapılan sempozyumu Ticaret Lisesi Müdürü Yunus Birincioğlu yönetti. Birincioğlu, öğrencilerin başarısız olmalarına değinerek yaptığı konuşmasında, “Akyazı'da ilköğretim okulunda okuyan öğrencilerden derslerinde başarısız olanlar sınıfta bırakılmıyor. Bu öğrencilerimiz lise öğrenimine başladığı sene yeterli öğrenime sahip olmadığından ya sınıfta kalıyor yada okulu bırakıyorlar. Bu hadiselerin yaşanmaması için ilköğretimde başarısız olan öğrencilerin sınıf tekrarı yapmasından yanayım” dedi.

Sempozyumda Birincioğlu, 'günümüzde ticaret eğitimi', Okul Müdür yardımcısı Aydın Dinç 'ticaret eğitiminin tarihi', Muhabese ve Finans öğretmeni Çağlar Çakır, 'muhabese ve finansman öğretiminde yeni yaklaşımlar', Bileşim Teknolojileri öğretmeni Berkay Çelik 'dünden bugüne bilişim alanındaki gelişmeler' konusunda bilgi verdiler.

Sempozyumu Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, şube müdürleri, öğretmenler, banka müdürleri ve öğrenciler izledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]