Öğrencilere muhasebe mesleği anlatıldı

Kaynarca Meslek Yüksek Okulu Muhasebe, Maliye ve İktisat Bölümü öğrencileri, SMMMO Halil Kocacık Konferans salonunda düzenlenen ‘Muhasebe Mesleğinin Bugünü ve Geleceği’ konulu seminere katıldı.

SMMMO Halil Kocacık Konferans Salonunda düzenlenen seminere; Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Selattin Çakırsoy, Tesmer Başkan Yardımcısı M. Turgay Çetiner, Tesmer Sekreteri Ersin Ellidokuz, Yönetim kurulu üyeleri Fuat Totrakan, İsmail Ateş, Kadir Kınalı, Yasemin Ak, Kaynarca Yüksekokulu Müdür yardımcısı Nafi Filiz ve öğretim görevlileri katıldı.

Açılış konuşmasında SMMMO Başkanı Selattin Çakırsoy, “Bu yıl odamızda ikinci olarak Kaynarca Meslek Yüksekokulu öğrencilerini ağırlıyoruz. Muhasebe mesleği günümüz Türkiye\'sinde en çok önem verilen ve en çok iş alanına sahip olan bir meslektir. Nitelikli elemanların başlarında muhasebe elemanları gelmektedir. Böyle ilgi gören bir alanda eğitim gören öğrencilerin de mesleğe önemi ve ilgisi büyük olmaktadır. Muhasebeci çağın ihtiyaçlarına uygun bilgi ve beceriye sahip olmalı, Muhasebe mesleğini icra edenlerin muhasebenin görevlerini doğru ve eksiksiz olarak yerine getirebiliyor olmasıdır” dedi.

Tesmer Yönetim Kurulu sekreteri Ersin Ellidokuz’un muhasebe mesleği hakkında yaptığı sunumun ardından öğrencileirn soruları konuşmacılar ve öğretim üyeleri tarafından cevaplandırıldı.
Seminerin sonunda; Kaynarca Meslek Yüksekokulu Müdür yardımcısı Nafi Filiz, “Geçen yıl da okulumuzda vermiş oldukları seminer ve ilgilerinden dolayı Mali Müşavirler Odası yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]