Öğrencilerden "Tarih Kokan Bursa" gezisi

IMKB Mehmet Akif Ersoy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü tarafından düzenlenen Bursa gezisinde keyifli vakit geçirdiler.

Tarihi yerleri ve yemyeşil doğasıyla bilinen Bursa’ya, Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü danışman öğretmeni Fatih Yüksel\'in öncülüğünde gezi düzenlendi. Geziye Okul Müdür Yardımcıları\'ndan Selim Akgünler, Ümit Balkan, Öğretmenler\'den M. Necati Bozok ve öğrenciler katıldı.

Keyifli Uludağ ve Bursa Turu

Sabah beş buçukta yola çıkan gezi ekibi dokuzda Uludağ\'a ulaştı. Uludağ’da eğlenceli zaman geçiren gezi ekibi telesiyeje binerek manzaranın tadını doyasıya yaşadılar. Öğle saatlerinde kar üzerinde mangal keyfi yapan ekip Uluçınar\'a doğru yola çıktı. Altı yüz yaşından büyük olan Uluçınar\'ı ziyaret ederek tarihe tanıklık ettiler. Uluçınar ziyaretinin ardından Bursa’da bulunan Kent Müzesi, Ulucami, Yeşilcami ve Kapalıçarşı’yı gezen öğretmen ve öğrenciler Zafer Plaza’da serbest zaman geçirerek geziyi sonlandırdılar.

Gece Sakarya\'ya dönüş yapan gezi ekibinde yer alan öğretmen ve öğrenciler memnuniyetlerini belirterek bu tip gezilerin daha fazla düzenlenmesini istediler.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]