Öğrencilerden İnci'ye Ziyaret

İlköğretim Haftası nedeniyle Atike Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri Hendek Belediye Başkanı Ali İnci´yi ziyaret ettiler.

İlköğretim Haftası nedeniyle Atike Hanım İlköğretim Okulu öğretmeni Süleyman Yavuz ve öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci´yi makamında ziyarette bulundular.

Eğitime önem

İlçe Mili Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, bu anlamlı günü Başkan İnci ile paylaşmak istediklerini belirterek "Bizleri her zaman vermiş olduğunuz maddi manevi desteklerle onura ettiniz. Bu da eğitime çok önem verdiğinizi gösteriyor. Gelecek nesillerin daha güzel bir şehirde yaşamaları için hiç durmadan çalışıyorsunuz. Hendek´in gelişiminde ve şehirleşmesinde büyük hizmetler verdiniz. Eğitime desteklerinizden dolayı da teşekkür ediyoruz" dedi.

Dünya insanlığına hizmet

Başkan İnci, öğrencilerin İlköğretim Haftasını kutlayarak "Geçen yıl çok başarılı bir eğitim yılı geçirdik, bu yıl daha da başarılı bir eğitim yılı geçireceğimize inanıyorum. Çocuklarımızın eğitimleri bizler için çok önemli, onların daha iyi bir eğitim almaları için çalışıyoruz. Çocuklarımız gelecekte dünya insanlığına hizmet edecekler. Bunun için çok çalışmalıdırlar" dedi.

Hediye

Atike Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri Başkan İnciye çiçek vererek eğitime desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan İnci kendisini ziyarete gelen Atike Hanım İlköğretim Okulu Öğretmeni Süleyman Yavuz´a ve öğrencilere çeşitli hediyeler vererek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]