Öğrenciler yaptıkları eserleri sergiledi

Adapazarı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan Yılsonu Sergisi Serdivan Park AVM’de açıldı.

Grafik ve Fotoğrafçılık, El Sanatları Teknolojileri, Giyim Üretim Teknolojileri, Bilişim Teknolojileri, Yiyecek İçecek Bölümü ile Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin yıl boyunca öğretmenlerinin nezaretinde hazırladıkları el emeği göz nuru eserler Serdivan Park AVM’de Sakaryalıların beğenisine sunuldu.

Okul Müdürü Ali Harbi’nin şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı serginin açılışına Sakarya Vali Yardımcısı Akın Yılmaz, Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz, Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaattin Dişli, okul öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz, Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaattin Dişli ve okul müdürlerinin kurdelesini keserek açtığı sergide öğrencilerin eserleri adeta göz kamaştırdı. Serginin kokteylini hazırlayan Yiyecek İçecek Bölümü öğrencileri hem servisleri hem de hazırladıkları ikramlarla davetlilerden tam not alırken sergiye katılan vatandaşlar öğrencilerin eserlerini dikkatli bir şekilde incelediler.

Sergi 2 gün boyunca Sakaryalıların beğenisine açık kalacak.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]