Öğrenciler, Serdivan Trafik Park'ta bilinçli yaya ve sürücü olmayı öğreniyor

Yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte okullara yönelik trafik eğitimlerine devam eden Serdivan Trafik Park, bilinçli yaya ve bilinçli sürücü sloganıyla öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.

Serdivan Trafik Park yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, 2013-2014 eğitim öğretim dönemi ile birlikte Serdivan Trafik Park’a Sakarya’dan ve çevre illerden yoğun talep olduğu ifade edilirken, yapılan planlama kapsamında tüm taleplerin değerlendirildiği ve ziyarete gelen okullara uygulamalı trafik eğitimi verildiği belirtildi.

Planlama kapsamında Serdivan Trafik Park’ı hafta içi Fatih İlköğretim Okulu ve Kazımpaşa İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri, Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu, Yunus Emre İlköğretim Okulu, Erenler İlköğretim Okulu öğrencileri ile Şehit Ahmet Akyol Anaokulu öğrencilerinin ziyaret ettiği, öğrencilere eğitimin eğlenceyle birlikte verildiği belirtildi.

Öğrencilere uygulamalı eğitimden önce sınıflarda slayt ve çizgi film gösterimleri ile teorik eğitim verilirken, eğitimin ardından pedallı araçlarla trafik kurallarının uygulamalı olarak öğretildiği belirtildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]