Öğrenciler Okul Dergisi İçin, Yazıcı'yla Röportaj Yaptı

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri “Okyanus” isimli okul dergisinin yeni sayısı için İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı’yla iki saat süren bir röportaj yaptılar.

Okul Müdürü Murat Demir, Müdür Yardımcısı İsa Karyağdı ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı’yı makamında ziyaret eden öğrenciler Merve Can ve Zerrin Telci Sakarya’daki eğitim faaliyetleri ve SEBAP projesi hakkında sorular yönelttiler.

Öğrencileri dergi çalışması nedeniyle kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, ilimizde eğitim alanında önemli çalışmaların yapıldığını belirterek tüm okullarda uygulanan SEBAP projesiyle Sakarya’da eğitim kalitesinin yükseleceğini kaydetti.

2009’un Son Röportajı

Okyanus isimli dergi için 2009’un son gününde yapılan röportajda; öğrencilere, öğretmenlere ve velilere önemli tavsiyelerde bulunan Murat Yazıcı “Geleceğimizin güvencesi sevgili yavrularımızın geleceğe göre yetiştirilmesi, onların hayata güvenle, coşkuyla, ümitle bakabilmelerinin sağlanması için öğretmenler ve velilerimizin; çocuklarımızın başarılarını takdir etmeleri, onlara güvenmeleri, cesaretlendirmeleri, yerli-yersiz eleştirilmemeleri çok önemlidir. Hiçbir bahaneye sığınmadan herkesin eğitim için yapabileceği bir şeyler olduğuna inanması gerekir. Öğretmenlerimiz fedakarca ve özveriyle eğitim için ter dökmektedir. Ailelerimiz de varını yoğunu feda ettikleri sevgili yavrularımız için öğretmenlerimizle, okul yönetimiyle iç içe birlikte hareket ettiklerinde arzu edilen başarıya kısa sürede ulaşılacaktır. Sakarya’mızın eğitimde hak ettiği yere geleceğinden hiçbir kuşkumuz yoktur. Öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize, okul yöneticilerimize ve eğitim için çaba gösteren herkese güveniyoruz. 2010 yılında Sakarya’nın eğitiminde önemli başarıları yakalayacağımıza yürekten inanıyoruz.”dedi.

Yeni Yıl Mesajı

2009 yılının son günü gerçekleşen röportaj sonunda öğrencilere okumaları için birer kitap hediye eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, 2010 yılının eğitim camiası başta olmak üzere tüm Sakarya halkına ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]