Öğrenciler hayvan barınağını gezdi

Adapazarı Belediyesi tarafından Dağdibi Mahallesi’nde yaptırılan sahipsiz hayvanlar geçici Bakımevini ziyaret eden Şahin Okulları öğrencileri, barınakta bakım ve tedavi gören can dostları ile keyifli bir gün geçirdi.

Şahin Okulları 1,2,3 sınıf öğrencileri öğretmenleri nezaretinde Adapazarı Belediyesi tarafından yaptırılan Sahipsiz Hayvanlar Bakımevi\'ni ziyaret etti. Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla gerçekleştirilen gezi programında, veteriner hekim Zekeriya Tütüncü tarafından barınaktaki hayvanların türleri hakkında miniklere bilgi verildi. Öğrencilere hayvanların yaşama tutunabilmesi için bilgilerin verildiği ziyarette çocuklar, yavru köpeklerle oynayıp keyif dolu dakikalar geçirdi. Gelirken sahipsiz köpeklere köpek maması da getiren öğrenciler, yavru köpekleri elleriyle besledi.
Türkiye’nin en büyük ve en modern hayvan barınaklarından biri olan Adapazarı Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakımevinde her türlü bakım ve tedavi hizmetlerinin yapıldığı ifade eden Zekeriya Tütüncü, "Hayvan sever dostlarımızla bir araya gelerek geliştirdiğimiz projelerle, öncelikle çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamayı hedefledik” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]