Öğrenciler, Başkan Toçoğlu ile röportaj yaptı

24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Eğitim sistemimizin en önemli aktörleri şüphesiz ki öğretmenlerimizdir. Hükümetimiz, eğitime çok büyük bütçeler ayırırken aynı zamanda öğretmenlerimize de önemli katkılar sağlamıştır. Tüm eğitimcilerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Dr. Nuri Bayar Ortaokulu Müdürü Tekin Ateş ve beraberinde İMKB Mehmet Akif Ersoy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Anıl Can, Levent Işık; Dr. Nuri Bayar Ortaokulu öğrencileri Mustafa Kestane, Lübanur Akova’yı makamında ağırladı. Öğrenciler, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde düzenleyecekleri etkinlikler kapsamında Başkan Toçoğlu ile röportaj yaptı.

Ziyarette kapsamında öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Başkan Toçoğlu, “Yetişmememde emeği olan ve meslek hayatıma gerçekten yön veren öğretmenlerim olmuştur. Özellikle İmam Hatip Lisesi’nde eğitim aldığımız dönemlerde Yüksel Yılmazer, Sadettin Kolbasar ve Mustafa Karabulut gibi isimler bizlere örnek olmuş, kendilerini her zaman minnetle andığımız hocalarımız olmuştur” diye konuştu. Açıklamalarının devamında tüm eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü de kutlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Eğitim sistemimizin en önemli aktörleri şüphesiz ki öğretmenlerimizdir. Hükümetimiz eğitime çok büyük bütçeler ayırırken aynı zamanda öğretmenlerimize de önemli katkılar sağlamıştır. İnşallah, öğretmenlerimizin öğrencilerine çok daha iyi şartlarda ve imkânlarda hizmet vereceği günlere kavuşmalarını diliyorum. Tüm eğitimcilerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]