Öğrenci Konseyi Öğrencilerin Dertlerini Dinliyor

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversitedeki sorunları saptamak ve çözüm önerileri üretmek için fakültelere ziyaretlere başladı.

Öğrenci Konseyi Başkanı Yavuz Selim Salman ve Konsey Üyeleri her hafta bir fakültenin kantininde sorunları dinliyor. Şimdiye kadar Fen Edebiyat Fakültesi, Teknoloji Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerini dinleyen konsey üyelerinin amacı tüm fakülteleri ziyaret etmek.

Öğrenci Konseyi Başkanı Yavuz Selim Salman, “ Üniversitemizde ki sorunları tespit etmek ve çözüm üretmek için fakülte ziyaretlerine başladık. Gittiğimiz her fakültede arkadaşlar bizi ilgiyle karşıladı ve samimi bir şekilde sorunlarını anlattılar. Sorunları biz çözüme kavuşturamasak bile üniversite yönetimine bu sorunları bildiriyoruz. Fen Edebiyat Fakültesi güz döneminde ziyaret ettiğimiz son fakülte, bahar döneminde de ziyaretlere daha sık bir şekilde devam edeceğiz. Bizimle beraber fakülteleri gezen ve sorunlarını anlatan arkadaşlara yardımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”  

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]