'Ödüllü Uygulanabilir Proje' Yarışması

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, alternatif fikir projelerle katkı sağlanması amacıyla kültürel, sosyal ve çevre dallarında lise ve üniversite öğrencilerinin katılabileceği 'Ödüllü Uygulanabilir Proje' yarışması açtı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, yarışmaya katılacak kişiler, yazılı olarak hazırladıkları projelerini, Atatürk Bulvarı (eski defterdarlık binası) numara 11'deki yarışma sekreterliğinde başvuru formunu bizzat doldurarak teslim edecek. Toplam 45 bin YTL ödül dağıtılacak yarışmaya başvurular 16 Mayısta bitecek. Yarışmanın sonuçları 27 Mayıs Salı günü açıklanacak. Ödül töreni ise 30 Mayısta Atatürk Bulvarı'nda gerçekleştirilecek.

Yarışmada, kültür, sosyal ve çevre kategorilerinde dereceye girenler ayrı ayrı ödüllendirilecek. Lise öğrencileri kategorisinde birinciye 1000 YTL, ikinciye 750 YTL, üçüncülüğe 500 YTL, iki adet de 300 YTL değerinde mansiyon verilecek. Üniversite öğrencileri kategorisinde ise birinciliğe 2 bin YTL, ikinciliğe bin 500 YTL ödül verilecek.

Yarışmanın seçici kurulu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Rüstem Keleş, Sakarya Üniversitesinden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Engin Yıldırım, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Seyyar, Mühendislik Fakültesi Çevre Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep İleri, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Naci Çağlar, Danışman Osman Karagüzel, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fahri Tuna ile Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce'den oluşacak. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının 277 05 12 numaralı telefonundan alınabilecek.

16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]