O konserin iptal edilmesi olay oldu!

Sanatçı Erkan Oğur\'un Sakarya\'da vereceği konserin iptal edilmesi sosyal medya ve ulusal basında günün konusu oldu.

Radikal gazetesinde yer alan habere göre;
Sanatçı Erkan Oğur\'un akşam 23.00\'te Sakarya\'da vereceği sahur konseri iptal edildi. Gerekçe ise sahte bir hesaptan MİT\'le ilgili yapılan eleştiri... Sanatçı Twitter\'de neredeyse linç edilirken AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül de iptali takdir etti.

Troll hesaplardan Oğur’a ait olduğu belirtilen hesaptan MİT eleştirisi yaptığı ve böyle birinin AKP \'li belediyelerde konser vermesinin engellenmesi gerektiği yazıldı. Ancak çok geçmeden Erkan Oğur’un konserinin iptal edildiği de ifade edildi. Esat Ç. adlı hesaptan, “erkan konser iptal aslanım. evde kendi imkanlarınla çalarsın artık. bundan sonra Ak Parti\'li belediyelerde konser yok sana” paylaşımla konserin iptal edildiği duyuruldu.  Erkan Oğur\'un menajeri ise yaptığı açıklamada, sanatçıya ait bir Twitter hesabı bulunmadığını, konser iptaline belediyenin hangi gerekçeyle karar verdiğinin ise kendilerine bildirilmediğini söyledi.

Sakarya\'ya doğru yola çıkan Erkan Oğur ise İstanbul \'a geri dönüş yolunda gerekli yasal başvuruları yapacağını açıkladı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]