O altın hırsızları yakalandı

Sakarya\'nın Hendek İlçesi\'nde bir kuyumcudan altın yüzük, bileklik ve küpe çalan 4 kardeşten 2\'si, olaydan iki gün sonra Adapazarı\'nda dolaşırken kıyafetlerinden tanınarak yakalandı.

Yaşları 16 ile 29 arasında değişen M.M. ile evli olan ablaları C.K. ile bekar olan E.C. ve E.C., Hendek\'te İ.S.\'ye ait kuyumcuya geldi. Kasa görevlisiyle konuşarak onu meşgul edip dikkatini dağıtan kardeşler el çabukluğuyla raflardan bir yüzük, bir bileklik ve bir çift küpeden oluşan 14 ayarlık altın setini çaldı. 3 kardeş daha sonra kuyumcudan ayrıldı. Kuyumcu sahibi İ.S. bir süre sonra hırsızlığı fark ederek polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Şüphelilerden 16 yaşındaki M.M. ve ablası 26 yaşındaki C.K., iki gün sonra Adapazarı\'nda dolaşırken, üzerlerindeki hırsızlık yaptıkları gün giydikleri kıyafetlerinden tanınarak yakalandı. Polisteki sorgularında çaldıkları altın setini bozdurup harcadıkları söyledi. Polis diğer iki kardeşi arıyor.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]