Nisan ayı kültür-sanat etkinlikleri tiyatroyla başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen Küçük Kara Balık Çocuk Tiyatrosu’nun gösterimi ile başlıyor.

9-10 Nisan Çarşamba ve Perşembe günü iki seansta miniklerle buluşacak oyun için biletler AKM gişelerinden temin edilebilir.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri, çocuk tiyatrosu gösterimi ile başlayacak. 9 - 10 Nisan Çarşamba ve Perşembe günü İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenecek Küçük Kara Balık isimli oyun miniklerle buluşacak. AKM’de gerçekleştirilecek gösterimlerle ilgili Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Küçük Kara Balık isimli tiyatro oyunu Çarşamba ve Perşembe günü içerisinde iki seansta miniklerle buluşacak. İlk seanslar saat 12.00’da, ikinci seanslar ise saat 14.00’da başlayacak. 3 ile 11 yaş aralığındaki çocuklar için tavsiye edilen oyun için biletler AKM gişelerinden temin edilebilir” ifadelerine yer verildi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]