Nihat Hatipoğlu Akyazılılarla Buluştu

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde belediye tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen gece, Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun katılımıyla yapıldı. Hatipoğlu'nun konferansını dinlemek isteyen binlerce kişi, Akyazı Kapalı Spor Salonu'na akın etti.

Hz. Muhammed
'in doğum yıldönümü nedeniyle Akyazı Belediyesi tarafından Akyazı Kapalı Spor Salonu'nda Kutlu Doğum Gecesi düzenlendi. Gecede, Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu tarafından konferans verildi. Hatipoğlu'nu dinlemeye gelen Akyazılılar salona sığmadı. Salona giremeyen çok sayıda kişi konferansı, dışarı kurulan dev ekrandan izledi.

İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulması ile başlayan gecenin açılışı konuşmasını yapan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

İlçe Müftüsü Metin Tomurcuk, konuşmasının ardından katılanlara karanfil dağıtırken, Abdurrahman Önül de söylediği ilahilerle geceye katılanlara duygusal anlar yaşattı.

Daha sonra Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu konferans vermek üzere kürsüye çıktı. Gösterilen yoğun ilgi nedeniyle kürsüye çıkmakta zorlanan Hatipoğlu, Peygamberimizin hayatı, faziletleri, mucizeleri, güzel ahlakı, yüce Allah'ın O'nun için söyledikleri, peygamberliği, Kur'an-ı Kerim'in indirilmesi, Peygamberimizin evlilikleri ve ölümü konularında bilgiler verdi.

Hatipoğlu konuşması sırasında Peygamber sevgisinin önemi üzerinde de durdu ve geceye yoğun ilgisi nedeniyle Akyazılılara teşekkür etti.

Konferans sonunda Başkan Yaşar Yazıcı tarafından Nihat Hatipoğlu'na çiçek verildi. Gece, havai fişek gösterisi ile sona erdi.
16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]