'Nedense Yenikent hep dışlanmıştır'

Siyasi ve STK’larla zaman zaman bir araya gelerek, bölgenin sorunları hakkında istişarede bulunan Sakarya Yenikent Derneği, dün de AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik’i, Yenikent Park’ta kahvaltıda ağırladı.

Önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde tüzük gereği aday olamayan ve yaptığı ziyaret ve çalışmalarıyla, halkın yanında olduğunu gösteren AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik; Sakarya Yenikent Derneği yöneticileri ve çevre mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Birlikte yapılan kahvaltıda, Vekil Hasan Ali Çelik’e bölgenin sorunlarını dile getiren Başkan Fikri Arslan, yöneticilerin her zaman Yenikent’i üvey evlat gördüğünü belirterek; “Biz depremden sonra buralara yerleşmiş kişileriz, Sakarya’yı yönetenlerin çoğu da bölgemizde ikamet etmektedir. Ama nedense Yenikent hep dışlanmıştır. Biz her zaman Yenikent’e artık sahip çıkılması gerektiğini söyledik ve söylemeye de devam ediyoruz. Burada şuan kahvaltı yaptığımız Yenikentpark dışında, özellikle ailelerin akşamları veya hafta sonları bir araya geleceği bir sosyal alanımız bile yok. Adapazarı’nın merkezi oturulacak gibi değil, Yenikent’in tamamını imara açıp, herkesi buraya taşımalıdırlar. Sakarya’nın geleceği Yenikent’tir. Biz dernek olarak, yöneticilerin Yenikent’in sorunlarıyla ilgilenmeleri için takipçisi olacağız” dedi.

Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik, Korucuk Mahalle Muhtarı Cüneyt Ulu, Karapınar Mahalle Muhtarı Osman Giray, Yenikent HEM Müdürü Fevzi Gökçe, Müdür yardımcıları Kezban Dönmez ve Ekrem Keser, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Sakarya Aydınlar Ocağı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal Cerrahoğlu’nun da aralarında bulunduğu kahvaltıda, Vekil Çelik’in her zaman Yenikent halkını ve derneklerini ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Arslan, “Vekilliği döneminde yanımızda ve sorunlarımızı takipçisi olan Hasan Ali Çelik’e teşekkür ediyoruz” dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]