Necmiye Home Concept AVM Açıldı..!

5 yıl önce Jumbo markasını Sakaryalılara sunan ve Jumbo Store Mağazası'nı hizmete açan Necmiye Özkan, yeni bir konsepte imza atarak kalitesini bir kez daha ispatladı.

2010 yılı başlarında Brillife perde ve home tekstil ile başarılı çalışmalara ivme kazandıran Necmiye Hanım, 30 dünyaca ünlü markanın 1256 ürününün bir arada satışa sunulduğu Necmiye Home Consept AVM'yi Sakaryalıların hizmetine açtı. Necmiye Hanım, iki kat üzerinde 400 metrekare alanda hizmet verecek alışveriş mağazasının açılışına gelen davetliler ile tek tek ilgilendi.

Mağazanın açılış törenine Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Emniyet Müdürü Ali Bilkay, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, Sakarya Baro Başkanı Nihat Nalbantoğlu, AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu, SASİAD Başkanı Hasan Çelebi ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.Vali Mustafa Büyük, çok güzel bir mağaza olmuş, herkese hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ev dekorasyonu ihtiyaçlarını bir çatı altında toplayan ve birçok ürünün yer aldığı Necmiye Home Consept, Semerciler Mahallesi Yeni Bosna Caddesi İmsa Sitesi'nde faaliyete başladı.
13 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]