Mutlu ailelerin oluşması için eğitim programı başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ülkemizde sağlıklı, mutlu ve müreffeh ailelerin oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan “Aile Eğitim Programı” kapsamında Sakarya’da çalışmalara başlanarak 28 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında Eğitici Eğitimi düzenlenmesi planlandı.

Eğitim programı 28 Mayıs’ta düzenlenen AEP Eğitici Eğitimi Açılış Töreni ile başladı. Açılış törenine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Yrd. Doç. Dr. Sayın Yusuf Genç, toplantıya ev sahipliği yapan İl Müftüsü Sayın İlyas Serenli, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, Sakarya Protokolü üyeleri ve Eğitici Adaylarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Tören saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Yusuf Genç’in konuşmasıyla başladı. Program AEP Tanıtım videosu ve Sakarya İl Formatörü Banu Işık’ın AEP tanıtım sunumuyla devam etti. Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak’ın kapanış konuşmalarıyla törene son verildi.

7 yarım gün sürecek Eğitici Programındaki İktisat alanı Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Araş. Gör. Kazım Mert, Sağlık alanı İl Halk Sağlığı Şube Müdürü Zeynep Zengin ve Dr. Yaprak Demir, Medya alanı Sakarya Üniversitesi Gazetecilik ve Habercilik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nalan Üstüntaş, Aile Eğitim ve İletişim alanı Uzm. Klinik Psikolog Durul Mert, Hukuk alanı Av. Leyla Ekmen Epözdemir, Eğitim süreci Düzce Formatörü Özlem Kibar ve Eğitim değerlendirmesi Uzm. Rehberlik ve Psikolojik Danışman Nesri Girgin tarafından eğitici adaylarına aktarılacak.

Programın sonunda eğitici adayları sınava tabi tutulacak olup başarı gösterenlere düzenlenecek tören ile sertifikaları takdim edilecek.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]