Müteahhitlerden Serdivan'a övgü

Sakarya Müteahhitler Birliği, Serdivan Belediyesi’nin mimarisi ile dikkati çeken Belediye Hizmet binasını şehre kazandıran Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Mimari yapısı, teknolojik ve akıllı binasıyla Türkiye’nin sayılı yapıları arasına giren, ziyaretçilerini kendine hayran bırakan Serdivan Belediyesi hizmet binasının tamamlanmasının ardından Sakarya Müteahhitler Birliği Başkan Kadir Savaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“Muhteşem mimarisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Serdivan Belediyesi görenleri hayranlıklar mest ediyor” diyen Kadir Savaş, “Şehrimizin böyle yapılara ihtiyacı var. Modern çalışma alanları ve özellikle de belediyelerin görsel yapıları hem il dışında yaşayan ziyaretçiler hem de o ilde yaşayan vatandaşlarımız için hayli önemlidir. Böyle yapılarda çalışma verimliliği, performansları da direk olarak etkiler. Şehre önemli bir değer katar. Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’a şahsım ve derneğimiz adına böyle bir hizmetten dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum, başarıların devamını diliyorum” dedi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da ziyaretten dolayı Kadir Savaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]