Mustafa Karataş, Akyazı'da "Huzurlu Aile Hayatı"nı anlatacak

Daha öncede birçok ünlü ismi, konuşmacıyı, yazarı, Akyazı’ya getirerek Akyazılılarla buluşturan Akyazı Belediyesi bu yılda Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte organize ettiği “Huzurlu Aile Hayatı konulu” konferans için Prof. Dr. Mustafa Karataş’ı Akyazı’ya getiriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi\'nin katkılarıyla düzenlenen Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın konuşmacı olarak katılacağı “Huzurlu Aile Hayatı” konulu konferans 13 Aralık Cuma günü saat 18.30’da Akyazı Kapalı Spor Salonu\'nda gerçekleştirilecek.

Televizyon ekranlarından da yakından tanınan ve oldukça sevilen, bugüne kadar da otuzdan fazla ilmi makalesi yayınlanan ve pek çok eseri ve tebliğleri bulunan Prof. Dr. Mustafa Karataş, gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında yüzlerce konferans verdi.

“Huzurlu Aile Hayatı” konulu konferansını vermek üzere Cuma günü Akyazı’ya gelecek olan Mustafa Karataş sevenleri ile aynı gün saat 18.30’da Akyazı Kapalı Spor Salonu\'nda buluşacak Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Akyazı Belediyesi olarak bugüne kadar bir çok önemli ve sevilen isimleri, Akyazı’ya getirerek Akyazılılar ile buluşturduklarını kaydederek, şimdi de Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi\'nin katkılarıyla Prof. Dr. Mustafa Karataş’ı Akyazı’da misafir edecek olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

Başkan Yazıcı, “13 Aralık Cuma günü saat 18.30’da Akyazı Kapalı Spor Salonu\'nda hocamızın değerli sohbetlerini Akyazılılara dinleteceğiz. Bu değerli konferans ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]