Mustafa İsen, Ziyaret Turunu Ferizli'de Tamamladı

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen turizm heyetiyle başladığı ziyaret turunda son olarak kendi ilçesi olan Ferizli ile ziyaret turunu bittirdi.

Cumartesi günü Mustafa İsen önderliğinde 70 kişilik turizm heyeti ve iş adamları ile başladığı ilçe ziyaretlerinde güney bölgesini gezerken pazar günüde Karasu, Kocaali ve Ferizli ziyaretleri ile kuzey bölgesi ilçeleri ziyaretini de sonlardı.

Ziyaret heyetine katılan Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş heyeti Ferizli’de ağırladı. Ferizli Güneşoğlu tesislerinde ağırlanan turizm heyetine ikramda bulunuldu. Gelen heyet de daha önce Ferizli’de Kaymakam olarak görev yapan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği İdari ve Mali İşler Daire Başkanı olan Mükerrem Ünlüer’de vardı. Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş Ferizli’nin eski Kaymakamı İbrahim Ünlüer’e kısa bir Ferizli turu yaptırdı.

Ferizli'yi tekrar görmenin heyecanını yaşayan eski kaymakam Ünlüer Ferizli’nin çok değiştiğini ve geliştiğini söyledi. Güneşoğlu Tesislerinde geziyi değerlendiren heyet Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş Ferizli hakkında yapılan çalışmalar ve gelişmeler hakkında heyete bilgi verdi.

Çok sayıda gazeteci tarafından takip edilen turizm heyeti büyük ilgi gördü. Turizm heyetine Ferizlili iş adamı Muzaffer Güneşte katıldı. Heyeti Ferizli’de Sinanoğlu ve Gölkent Belediye Başkanları karşıladı. Heyete bölge hakkında bilgi verildi. Daha sonra heyet geziyi tamamlayarak Ankara’ya döndü.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]