Mustafa İsen 'Güzel günler bizi bekliyor'

Cumhurbaşkanı Eski Genel Sekreteri ve Başdanışmanı, AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa İsen, yoğun seçim çalışmalarına Serdivan’da devam etti.
 
AK Kadroların seçime hazır olduğunu aktaran İsen Hoca, “Sakarya’mızı çok güzel günler bekliyor. Milletimizin teveccühü ile inşallah seçimlerden zaferle ayrılacak, şehrimizi daha güzel günlere hep birlikte taşıyacağız” dedi.

İsen Hoca Serdivan’daydı

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevinden ayrılarak baba ocağı Sakarya’dan AK Parti milletvekili adayı olan Prof. Dr. Mustafa İsen, hemşerileri ile buluşmaya devam ediyor. Seçim çalışmalarını yüksek bir tempo ile sürdüren, ilçeleri karış karış gezen İsen Hoca son olarak Serdivan’daydı. Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile birlikte ziyaretlerde bulunan Prof. İsen’e vatandaşların ve öğrencilerin ilgisi yoğundu.

Milletin Teveccühü

Serdivan programı kapsamında Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü, Serdivan Lisesi, Kazımpaşa Halk Eğitim Kursu, Rumeli ve Balkan Derneği’ni ziyaret eden, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Sağlam ile bir araya gelen İsen Hoca, esnaf ile sohbet etti, hasta ziyaretleri yaptı, üniversite öğrencileri ile buluştu. Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini vurgulayan İsen Hoca, genel seçimlerin çok çok önemli olduğunun altını çizerken, milletin teveccühüne güven duyduklarını aktardı.

AK Kadrolar Seçime Hazır

Sakarya’nın öneminden ziyaretlerinde ısrarla bahseden İsen Hoca, Sakaryalıların şehrine güven duymasının, birlik ve beraberlik kültürünün kuvvetlenmesi gerektiğinin altını çizdi. Sakarya’nın Türkiye’nin örneği olduğunu aktaran Prof. İsen, “Sakarya’mız, Türkiye’nin özeti konumunda. Her milletten insanımız kardeşlik içerisinde şehrimizde yaşıyor. Çok önemli değerleri olan güzel Sakarya’mızı inşallah çok güzel günler bekliyor. Tüm meselelere vakıfız. AK Kadrolar seçime hazır. Milletimizin teveccühü ile inşallah seçimlerden zaferle ayrılacak, şehrimizi daha güzel günlere hep birlikte taşıyacağız.” açıklamasında bulundu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]