Mustafa Ceceli eşliğinde mezun oldular

Adapazarı Kaymakamlığı, Adapazarı Belediyesi ve Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Adapazarı’nda bulunan 22 lisenin toplu mezuniyet töreni yapıldı.

Mustafa Ceceli’nin muhteşem konseri ile coşan gençler unutamayacakları bir mezuniyet gecesi yaşadılar.

Atatürk Stadı\'nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı, Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, 22 liseden mezun olan 3 bin 515 öğrenci ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Öğrencilerin protokol önünden kortej yürüyüşü yaparak stadın ortasına kadar alkışlar içinde gelmesi ile başlayan programa yaklaşık 25 bin kişi katıldı. Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli’nin açılış konuşmasının ardından gençlere bir konuşma yapan ve organizasyonun mimarı olan Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz, "12 yıl emek verdiniz mezun oldunuz. Bu mezuniyet törenine biz de katkı sağlayalım dedik. Çok güzel günler göreceksiniz. Bu güne kadar size emek veren insanları yarı yolda bırakmayın. Sizlerden ülkeye faydalı gençler olmanızı rica ediyor, iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

 

Süleyman Dişli, gençlerden söz istedi

Gündüz’ün ardından Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli de öğrencilere belediye olarak her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek, “Şimdi sizlerden bir söz istiyorum 12 yıllık eğitiminizin ardından artık üniversiteli olacaksınız. Sizden isteğim, bu şehrin başarı ortalamanızı yükseltmeniz. Siz ne kadar başarılı olursanız bizim de sizlere olan desteğimiz o kadar artar” şeklinde konuşarak gençlerden şehrin eğitimdeki başarı sıralamasını yükseltmelerini istedi.

Son olarak kürsüye çıkan Sakarya Valisi Mustafa Büyük ise mezun olan tüm gençlere hayatlarında başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Adapazarı ilçesinde bulunan devlet ve özel liseleri temsilen birer öğrenciye protokol üyeleri tarafından diplomaları verildi. Tüm mezun olan öğrenciler adına konuşmayı ise İMKB Lisesi öğrencisi Mertcan Karışık yaptı.

Temsili diploma merasiminin ardından Adıtrio isimli müzik grubu sahneye çıkarak öğrencileri eğlendirdi. Adıtrio’nun hareketli şarkıları ile kendilerini bir anda yeşil çimlerde oynarken bulan gençler havai fişek gösterileri ile iyice coştu. Gecenin finalinde sahneye çıkan Mustafa Ceceli ise söylediği şarkılarla gençleri coştururken şarkıların ardından yaptığı konuşmada, "Sakarya’ya sizleri eğlendirmeye geldim. İnşallah iyi eğlenir ve mutlu ayrılırız. Sizin gibi gençleri her zaman takdir ettim. İnşallah ülkeye faydalı bireyler olursunuz" dedi.

Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz’ün Mustafa Ceceli’ye çiçek vermesiyle program sona erdi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]