MÜSİAD'dan Ali İnci'ye "Hayırlı olsun" ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı ve yönetimi Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci, 30 Mart yerel seçimlerinin güzel ve demokratik bir ortamda geçtiğini ve seçimlerde Sakarya’da başarı elde edildiğini belirterek, “Genel olarak elde edilen başarı, hem iktidara, hem de Sakarya’daki tüm belediye başkanlarına daha fazla sorumluluk yükledi. Milletimiz tercihini net bir şekilde ortaya koymuştur. MÜSİAD olarak, sonucun Sakaryamıza, Ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye ve tüm belediye başkanlarımıza da yeni dönemlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Hendek’te dört dönem üst üste belediye başkanlığını kazanarak bir ilke imza attık. Yeni dönemimizde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. İlçemiz her dalda başarılar elde etmiştir. Hendek sanayisiyle de ön plandadır. İlçemizde faaliyet gösteren büyük fabrikalarla artık işsizlik kalmadığı gibi anonsla işçi aranan bir Hendek var. Hendek’e hizmet etmek için bizlere yetki veren hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Hendek halkı bir kez daha bizleri kucakladı” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]