MÜSİAD'da Devir Teslim Töreni

MÜSİAD Genel Merkezi'nin 17. Olağan Genel Kurulu’na en fazla katılım Sakarya’dan oldu.

MÜSİAD’ta İkinci Ömer Dönemi...

MÜSİAD Genel Merkezi'nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı; İstanbul Grand Cevahir Oteli'nde gerçekleşti. MÜSİAD’ın 28 Şube Başkan ve yöneticilerin yanı sıra üst düzey protokol mensuplarının hazır bulunduğu kongreye; Sakarya’dan 92 İşadamı katılarak, en fazla katılımı sağlayan il oldu.

SEÇKİN DAVETLİLER

Başta TBMM Başkanı Köksal Toptan ile Başbakan Recep Tayyib Erdoğan olmak üzere; dokuz Bakan ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı kongreye Sakarya’dan ise Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, ATSO Başkanı Erol Öztürk ile MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Mehmet Aracı, 76 işadamı ve MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Cemal Bolat ve 11 genç katıldı.


PROGRAM

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İstiklal marşı’nın okunmasıyla başlanan programda; MÜSİAD’ı tanıtıcı sinevizyon filmi gösterildi. MÜSİAD 17. Olağan Genel Kurulu’nda 10 ve 15 yılını dolduran üyelere sertifika verilirken, yılın en başarılı işadamı, şube yöneticisi ve personeli de ödüllendirildi. Protokol konuşmalarının yapıldığı kurulda ayrıca, şube Başkanları Dr. Ömer Bolat’a ve protokol mensuplarına çeşitli hediyeler de verildi. Sakarya Şube Başkanı Aracı ise Dr. Ömer Bolat’a güzel bir çerçeve içerisinde el yazması hat tablosu hediye etti.

DEVİR-TESLİM

Yaklaşık Bin 500 işadamının bulunduğu kurulda; 17 yıldır MÜSİAD'ın içinde olan ve dört yıldır DA genel başkanlık görevini sürdüren Dr. Ömer Bolat, herkese veda ederek, bu önemli görevini kendi yönetim kurulu üyesi olan yeni Genel Başkan Ömer Cihat Vardar'a devretti. Yeni Başkan Ömer Cihat Vardar, MÜSİAD’ta dört yıl Genel Başkanlık görevini sürdürecek. Yeni Yönetim Kurulu ise aynı yönetimle devam ederken isimlerin sadece yüzde 25’i değişti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]