MÜSİAD üyeleri dayanışma gecesinde bir araya geldi

Sakarya’da yaptığı başarılı çalışmalar ve projeleriyle başta kendi üyelerine sahip çıkma adına, üzere ülke ekonomisine büyük katkıda bulunan MÜSİAD Sakarya Şubesi, Sakarya’da bir ilki gerçekleştirerek, üyelerinin birbirleriyle istişare ederek dayanışmasını sağladı.

Kendi üyeleri arasında düzenlediği “İstişare ve Dayanışma Toplantısı” ile Sakarya’da bir ilk gerçekleştiren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi; Ernaz Tesisleri’nde tüm üyelerini bir araya getirerek, açtıkları stant ile hem kendi firmalarını tanıttı, hem de çapraz ticaret için başka firmaları yakından tanıma fırsatını buldu.  Kurulan masalarda birbirlerinin kartvizit ve tanıtım broşürlerini alan MÜSİAD üyesi firmalar, tek tek birbirlerini tanıtarak, hasbihal etti.

MÜSİAD üyesi olmanın ayrıcalığını

MÜSİAD Sakarya Başkanı Ahmet Genç ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen “Üyelerarası İstişare ve Dayanışma Toplantısı’na MÜSİAD Sakarya Şubesi Kurucu Başkanı Ahmet İşgüzar, ikinci Dönem Başkanı Mehmet Aracı, üçüncü Dönem Başkanı Necati Atalay, dördüncü Dönem Başkanı Halit İnci’de kendi firmalarıyla katılırken, toplantıda, MÜSİAD kurucu Genel Başkanı Erol Yarar, MÜSİAD 25 Yıl Galası’nda yaptığı MÜSİAD’ın kuruluş aşaması, önemi ve gelinen nokta ile MÜSİAD üyesi olmanın ayrıcalığını, MÜSİAD Sakarya Şubesi üyeleriyle paylaştı.

Üyelerarası çarpraz alışverişi gerçekleştirmek

MÜSİAD üyesi işadamları olarak, Türkiye’nin her zaman istikrar ve istihdamla yönetilmesinden yana olduklarını dile getiren MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç; “Bugün 25. Yılını kutladığımız MÜSİAD’ımızın Sakarya’da da 18 yıldır biz üyelere hizmet vermektedir. Aldığımız bu güç ve destek bizim ufkumuzu açarken, büyük bir inanç ve azim daha ileriye bakmamızı sağlamaktadır. MÜSİAD anlayış ve irfanının vermiş olduğu ufukla; Sakarya için azim ve gayretle çalışma heyecanı içerisindeyiz. MÜSİAD olarak siz değerli üyelerimizle birlikte, dayanışma, kaynaşma ve istişareyi sağlayarak, birlikte çarpraz alışverişi gerçekleştirmek, istihdamı sağlamak için “Üyelerarası İstişare ve Dayanışma Toplantısı”nı gerçekleştirdik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]