MÜSİAD Eski Başkanı, AKP'den Başkan Aday Adayı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi eski Başkanı Mehmet Aracı, AK Parti'den Sakarya Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Mehmet Aracı, Değirmen Kafe'de düzenlediği basın toplantısında, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı olmak için MÜSİAD Sakarya Şube Başkanlığı'ndan istifa ettiğini hatırlattı. AK Parti içinde 8 yıldır siyaset yaptığını ve bu sebeple AK Parti'den belediye başkanlığına aday adayı olduğunu belirten Aracı, "Sakarya'ya hizmet etmek istiyorum. Bu sebeple yola çıktım. Hayırlısıysa olsun. Belediye başkanlığını halkın içinde, hareket halinde bir kamu görevi olması sebebiyle tercih ettim. Saha çalışmasını seviyorum. Sakarya'ya güzel hizmetler yapacağıma inanıyorum" dedi.

Aday gösterilir ve belediye başkanı seçilirse ilk yapacağı icraatın başında ulaşım sorunu ve Sapanca Gölü'nun korunması olduğunu vurgulayan Aracı, "Bu iki sorun uykularımı kaçırıyor. Dünyanın en güzel su kaynaklarından biri olan Sapanca Gölü'nün kirlilikten korunması ve bir tek sahibi olması için elimden geleni yapacağım. Ayrıca Sakarya'daki su fabrikalarını da gözden geçireceğim" diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]