Murat Yazıcı'dan Zeki Toçoğlu'na Tam Destek

Serdivan Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Zeki Toçoğlu, Sakarya İmam Hatip Lisesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

Serdivan Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Zeki Toçoğlu, İmam Hatip Lisesi Müdür Vekili Ali Şekür İmamaoğlu ile İl Milli  Eğitim Müdürü Murat Yazıcı'yı ziyaret etti.

Sizi Başkan Görmekten Mutluluk Duyarız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Murat Yazıcı,  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun eğitim camiasına yakın bir isim olduğunu ve eğitim adına başarılı işler yaptığını söyledi. Yazıcı, "Bir eğitimci olarak her zaman yanımızda oldunuz. Sıkıntılarımızın giderilmesinde desteklerinizi esirgemediniz. Serdivan Belediye Başkanlığınız boyunca her konuda biz eğitimcilere destek verdiniz. Eğitim geçmişi olan birini, Büyükşehir belediye başkanı olarak görmekten mutluluk duyarız" dedi. 

Eğitim Hep Önceliğimiz Oldu

Eğitimin birinci öncelikleri olduğunu ifade eden Zeki Toçoğlu, "Eğitim bizim her zaman önceliğimiz oldu ve olmaya devam edecek. Geleceğe yapılan en güzel yatırımın öğrencilerimize ve eğitime yapılan yatırım olduğunun bilincindeyiz.  Bundan sonrada hep birlikte eğitim alanında hizmetler vermeye devam edeceğiz" dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]