Muhtarlar Derneği Hizmet Binası açıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Sakarya Muhtarlar Derneği’ne kazandırılan hizmet binası açılış töreni Kentpark’ta gerçekleştirildi.

Törene Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver, CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Raşit Dünya, oda başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, “Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu’na katkılarından dolayı muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum. Daha önce de Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Otomasyon Sistemi’nin hazırlanmasında da bizlere destek olmuştu, bu sebepten dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Sakarya Muhtarlar Derneğine tahsis edilen binanın, tüm şehrimize ve muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Toçoğlu: "
Muhtarlarımızın talepleri her zaman önemli"

Açılış konuşmasının ardından söz alan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yerel yönetimlerin en önemli unsurlarından olan değerli muhtar kardeşlerimizle geçtiğimiz dönemlerde güzel çalışmalara imza attık. Mahalleleri ve köyleri ile ilgili getirdikleri sorunları ayırt etmeden çözmeye çalıştık. Hamdolsun çok iyi neticeler aldık. Muhtarlarımızın talepleri her zaman bizler için önemli olmuştur. Değerli muhtarlarımız bulundukları bölgelerin sorunlarını en iyi bilen, en iyi tespit eden ve çözüm önerileri konusunda da çaba sarfeden insanlardır” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarların kullanıma sunulan programdan da bahseden Başkan Toçoğlu, “Bu dönem çok önemli hizmetlerden bir tanesi de Türkiye’de bir ilk olan SEMOS programıdır. Nüfus Müdürlüğü ve belediyemiz ile entegre olarak çalışan bu programı inşallah önümüzdeki dönem Büyükşehir sınırları dahilinde tüm ilimizdeki muhtarlarımıza bilgisayarları ile birlikte teslim edeceğiz. Hizmet binasının öncelikli olarak muhtarlarımıza ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, günün anısına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na hediye takdim etti. Daha sonra tüm muhtarlar adına Yazılı Köyü Muhtarı Şaban Süleyman ise, Başkan Toçoğlu’na plaket takdim etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]